+421 919 413 112  (PO-PIA  9.00 - 17.00)

 
 

logo doprava zdarma Doprava zadarmo na celom SR

 
 
 
Úvod > Blog > Ray-Ban slaví jeho nejautentičtější JÁ
 
Zhlédnutí: 643

Ray-Ban slaví jeho nejautentičtější JÁ

Ray-Ban slaví jeho nejautentičtější JÁ

Modely Ray-Ban prezentují své nejautentičtější JA. Druhé, to vaše JA vám přinesou, když je budete nosit. Ray-Ban není jen značka, Ray-Ban je životní styl!

Ray-Ban je značka, která nikdy nezapomíná na své příznivce. Přináší skvělé modely slunečních brýlí, které jsou vyjádřením jejich autentické tvorby a zosobněním vlastního JA.

 

Brýle Ray-Ban, to je jedinečná energie, nádherně zarámovaná oblíbených tvarech a odstínech. Být sám sebou, ukázat své skryté JA, to vše přináší tvorba značky Ray-Ban.

 

Cítit se opravdu skvěle, vám umožní některý model z kolekce slunečních brýlí Ray-Ban Original Wayfarer Classic RB2140. Pohodlný rám, charakteristický tvar a výběr barev, to je prostě klasika, jejíž neodoláte.

 

RB2140 WAYFARER

 

 

Nadčasové sluneční brýle Ray Ban RB2132 New Wayfarer ocení dámy i pánové, co mají styl. Vybrané modely jsou k dispozici také s polarizovanými čočkami.

Ty upřednostní především příznivci aktivního života. Kvalitní polarizované čočky ochrání vaše oči od nežádoucích odlesků, zvýší správně vykreslení kontrastů, sníží únavu očí a zaručí přirozené barvy.

 

rb2132

 

 

Nechcete být šedou myškou? Sáhněte po modelech Ray-Ban RB2186 STATE STREET. Nepřehlédnutelný design a barevné kombinace, dají vyniknout vaší osobnosti.

 

RB2188 STATE STREET

 

 

Vkusná kombinace kovu a špičkového plastu je vyjádřena v slunečních brýlích Ray-Ban RB4171 ERIKA. Jednoduše elegance v každém kousku.

 

RB4171

 

 

 

Kdo alespoň jednou nezatoužil po klasice Ray-Ban ClubMaster RB3016 ? Kvalita a propracovaný design je zárukou té správné volby.

 

RB3016 CLUBMASTER

 

 

Pro dámy, které se nebojí upoutat, jsou doslova určeny sluneční brýle Ray-Ban RB2188. Dejte vyniknout svému JA!

 

RB2188

 

 

Mimořádně oblíbené jsou sluneční brýle s kovovým rámem Ray-Ban RB3548N hexagon. Díky špičkovým materiálům, vám tyto brýle poskytnou dokonalý komfort a pohodlí.

 

rb3548n

 

 

K dispozici je i kulatý tvar modelů Ray-Ban RB 3447.

 

RB3447N 001

 

 

 

Absolutní klasikou z dílny Ray-Ban jsou ikonické "pilotky" Ray-Ban RB3025. Kolekce slunečních brýlí Ray-Ban Aviator Large Metal je natolik charakteristická, že po ní sáhne nejeden milovník této značky. Právě "pilotky" jsou symbolem značky Ray-Ban.

 

RAY-BAN RB3025

 

Modely Ray-Ban prezentují své nejautentičtější JA. Druhé, to vaše JA vám přinesou, když je budete nosit. Ray-Ban není jen značka, Ray-Ban je životní styl!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze